top of page

Press Cartoon Europe

pic16.jpg

Le grand prix Press Cartoon Europe 2016 est attribué à Kap, Jaume Capdevila, pour un dessin paru le 3 novembre 2015 dans La Vanguardia (Espagne). Pour cette 8ème édition, 160 dessinateurs de 33 pays différents ont envoyé 445 cartoons publiés dans les médias de quelque 30 pays européens. Le jury était composé de journalistes belges, anglais et allemands.   

+info

El humorista gráfico Jaume Capdevila, conocido como Kap, ha sido galardonado con el primer y tercer premio del Press Cartoon Europe (PCE), uno de los certámenes más prestigiosos de Europa que reconoce a las mejores viñetas publicadas en prensa europea a lo largo del año. E

l dibujante ha sido premiado por una viñeta publicada en La Vanguardia el pasado 3 de noviembre de 2015, en la que retrata la crisis de los refugiados que ha desbordado las fronteras del continente. 

+info

El ninotaire català Kap ha guanyat el primer premi del Press Cartoon Europe, que reconeix les millors vinyetes sobre l’actualitat publicades als mitjans d’arreu d’Europa.

Kap ha sigut guardonat per una il·lustració que es va publicar el 3 de novembre a La Vanguardia i que fa un retrat satíric de l’arribada de refugiats a Europa i de l’intent infructuós de molts països del continent per impedir-los l’entrada. A banda d’aquest guardó, Kap s’ha endut també el tercer premi del certamen per una altra vinyeta, en què se solidaritzava amb la revista francesa Charlie Hebdo

+info

pic26.jpg
pic27.png
bottom of page